torsdag 28. april 2011

Tusen takk!

















Hjertens takk, alle som kom og gjorde lanseringen av "Frokost" til en minneverdig og staselig kveld - og takk for vidunderlige blomster og gaver av alle slag!

2 kommentarer:

  1. Hei. Jeg har nettopp kjøpt boken Frokost. Spennende bok. Har laget nydelig Musli og deilig mango-bango.
    Sliter litt med å finne alle indigridiensene.
    Er det forskjell på quinoaflak (i oppskriften din) og quinoafrø (i butikken)?

    SvarSlett
  2. Hei, så hyggelig at du har glede av boken - og at du forteller det! Quinoaflak og hel quinoa har ulike bruksområder. Flakene er pressede quinoafrø og de egner seg best til grøt og den slags ettersom de "grøter" seg når de blandes med vann og varmes opp. Hel quinoa kan brukes på samme måten som ris og hirse, bulgur og cous cous. Det står mer om fremgangsmåten for koking og tilbereding av hel quinoa i kapittelet om Frokottoer og den slags. Håper dette var svar på spørsmålet ditt. Ikke nøl med å spørre igjen om det er noe du lurer på - lykke til!

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.