tirsdag 10. april 2012

Et par ledige plasser på lørdagskurs 28 april!

Lørdag 28 april går vårens andre heldagskokkelering med gjeste-fest av stabelen, og det er et par plasser igjen - blir den din? Eller vil du gi den til noen du bryr deg om?


Gjennomgangstema for kurs-dagen er bærekraftig matglede, og på menyen står fantastisk velsmakende, velgjørende, vill, vakker, vidunderlig og veldig enkel mat for alle kroppens sanser.


Vi skal skjære, skylle, smake, smatte, morte, mumse, motivere, mmm...e, leke, lytte, overraske, oppdage, eksperimentere, demonstrere, fantasere,  se, le, dele og nyte. Sammen med en håndfull skjønne mennesker (slik blir det hver gang), skal vi boltre oss i frodige, fristende og friske, økologiske råvarer  - fortrinnsvis uten gluten, meieriprodukter, hvitt sukker, gjær og tilsetningsstoffer. Og vi skal snakke om hvorfor vi velger nettopp disse ingrediensene og hvordan de gjør oss godt.

Når så er gjort, tenner vi i peisen, skjenker vin i glassene, setter de kosteligste retter på bordet og inviterer deres nærmeste til en smake-fest de sent vi glemme!

Kurset starter kl 11.00, vi setter oss til bords med gjestene våre kl 18.00 - ved peisen eller under eika - og blir sittende så lenge lysene brenner.

Har du selv lyst på en slik dag, kjenner du noen som kunne ønske seg det, eller vet du om noen som trenger det?


Kurset koster 1750,- og inkluderer alle råvarer og festmiddag til deg og en gjest.  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.