tirsdag 3. april 2012
Riktig god påske!
Påskegodis-fredagen tryllet vi blant annet fram en gyllen lassi med gull-gul mango, kardemomme, dadler og silkemyk soyamelk som kilte ganen vårlyst og håpefullt. Og fredagens deiligste eksperiment utartet til super-fruktnøtt-fristelser av raw cacaosmør, carobpulver, cocosa, lønnesirup, vanilje, tørkede frukter, nøtter og bær. Forsøket var så vellykket at det skal videreutvikles ved første og beste fredagskokkelerings-anledning! Stikkord er da rosepepper, kajenne, ingefær, syltet sitrus og pistasj .... vær velkommen!
I mellomtiden ønsker jeg alle kjente og ukjente kokkelanter strålende dager under solen!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.