mandag 21. mai 2012

3 Fredagskokkeleringer igjen før sommeren!

Da er kjøkkenet her åpent tre fredags formiddager til før sommeren:  25 mai, 8 og 15 juni boltrer vi oss, eksperimenterer, nyter og utforsker sesongens råvarer med matglede og nysgjerrighet i fokus!

































På menyen står - blant mange andre godbiter - Verdens villeste vill-pesto, Gazpacho-spesial og Hage-pai. Og så skal de første spede rabarbrastilkene selvsagt høstes. Det er plass til flere her på kjøkkenet, og det kreves ingen tidligere deltakelse eller spesielle forkunnskaper, så det er bare å hive seg med i innspurten! 

















Vil du komme alle tre gangene, kjøper du et 3-klipps-kort for 1500,- eller spleiser med noen du vil gå sammen med. Drop-in koster 550,-. Gi et kort eller et klipp i gave til noen som trenger det, eller unn deg selv en frodig fredag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.