torsdag 3. mai 2012

Velkommen til vårens siste lørdags-kurs 12. mai!


Lørdag 12. mai er det duket for denne vårens siste heldagskurs med avsluttende gjeste-fest.

































Gjennomgangstema for kurs-dagen er bærekraftig matglede, og på menyen står fantastisk velsmakende, velgjørende, vill, vakker, vidunderlig og veldig enkel mat for alle kroppens sanser.

Vi skal skjære, skylle, smake, smatte, morte, mumse, motivere, mmm...e, leke, lytte, overraske, oppdage, eksperimentere, demonstrere, fantasere,  se, le, dele og nyte. Sammen med en håndfull skjønne mennesker (slik blir det hver gang), skal vi boltre oss med frodige, fristende og friske, økologiske råvarer  -  uten kjøtt, gluten, meieriprodukter, hvitt sukker, gjær og tilsetningsstoffer. Og vi skal snakke om hvorfor vi velger nettopp de ingrediensene vi bruker, og hvordan de gjør oss godt.

Når så er gjort, skjenker vi vin i glassene, setter de kosteligste retter på bordet og inviterer deres nærmeste til en smake-fest de sent vi glemme!

Kurset starter kl 11.00, vi setter oss til bords med gjestene våre kl 19.00 - ved peisen eller under eika - og blir sittende så lenge lysene brenner.

Har du selv lyst på en slik dag, kjenner du noen som kunne ønske seg det, eller vet du om noen som trenger det?


Kurset koster 1750,- og inkluderer alle råvarer og festmiddag til deg og en gjest.  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.